Op zoek naar een mooie locatie? Voor bijvoorbeeld een bruiloft, bedrijfsfeest, receptie of verjaardag? Dit kan allemaal bij Kitsch & Kunst; een unieke plek met uitzicht over de Rotte, het nostalgische fabrieksgevoel en de creativiteit van het culinaire Kitsch & Kunst team. De bijzondere locatie van Kitsch & Kunst is voorzien van alle bijzondere gemakken. Dit alles maakt een feest, verjaardag of andere gelegenheid iets om nooit te vergeten!

De Stijlkamer
De stijlvolle voormalige directiekamer van de limonadefabriek (met open haard) is zeer geschikt voor een meer besloten bijeenkomst. De ruimte is passend tot 20 personen. De exploitatie- en decoratiekosten bedragen
€ 125 (excl. BTW) per dagdeel (mogelijk tijdens de openingstijden van de winkel en het restaurant, maar ook ‘s avonds).

Kunstsalon
De sfeervolle Kunstsalon (overdag de lunchroom) is ‘s avonds (buiten de winkel-openingstijden) af te huren voor groepen tot 150 personen. De exploitatie- en decoratiekosten bedragen € 225,- (excl. BTW) per avond.

Kitsch&Kunst Groot
Voor grotere groepen vanaf 150 personen wordt de grote ruimte beneden in het pand van Kitsch & Kunst veranderd in een feestruimte naar wens.
Ook kan er in diverse ruimtes gegeten worden of bijvoorbeeld met een grote groep aan de slag met een creatieve workshop. Hiervoor maken wij graag een offerte op maat.

En meer..
Voor zowel kleine als grote groepen is er een geheel programma te bedenken met workshops, muziek, eten en drinken. We kunnen met ons creatieve team veel mogelijkheden bedenken! Misschien wilt u met een groep eerst een workshop volgen of een na een vergadering een uitgebreide borrel organiseren? Onze koks maken graag een diner of buffet die helemaal aansluit bij het feest.
Nieuw zijn onze unieke bruids- of feesttaarten! Prachtige huisgemaakte taarten die als bijzonder onderdeel op het programma staan.

Meer informatie?

Voor alle informatie en het uitwerken van iedere partij of bijeenkomst staan wij u graag persoonlijk te woord. U kunt ons bellen voor meer informatie of een afspraak.

Onze gegevens
Kunstsalon: 010 285 02 77/info@kitschenkunst.nl

Overige huurgegevens

Flipover (€ 10,00), Beamer (€ 80,00), Diaprojector (€ 10,00), Scherm (€ 10,00), Overheadprojector (€ 12,50).
Deze prijzen zijn exclusief BTW en per dagdeel.